Gratis offerte

Jan Caerels

Jan Caerels

Over Jan

Jan Caerels is verhuurspecialist bij Daca Ledscreen & SEO specialist bij TUI. Je kan ook beroep op hem doen als freelance SEO specialist onder Sitesfy.

Hij is verantwoordelijk voor klantondersteuning, technisch onderhoud, installatie ter plaats & (online) marketing. Een beetje vanalles dus.

Hij studeerde Handelswetenschappen aan de Universiteit Gent en studeerde af met een specialisatie in IT. Daarna volgde hij een postgraduaat Digitale Marketing & Communicatie aan de EHSAL management school. Vooral zijn specialisatie in IT kwam later goed van pas om de schermen te onderhouden en herstellen.

Freelance SEO bij Sitesfy

Naast zijn job bij Daca Ledscreen is Jan ook freelance SEO specialist onder Sitesfy. Hij zorgt ervoor dat klanten online beter zichtbaar zijn in zoekmachines als Google.


Webdesign

Heb je een website nodig en wil je die meteen goed laten zetten voor SEO? Dan kan je ook op Jan beroep doen als webdesigner.


Andere projecten

Jan heeft naast Daca Ledscreen nog andere projecten, zoals een website waar je kerstballen kopen kan. Een ander recent project is SEO Peeps, een online game voor SEO specialisten waar je 20 mensen uit de SEO community moet zoeken door verborgen zoekwoorden te ontdekken.

Advies over LED schermen