Gratis offerte

Jan Caerels

Jan Caerels

Over Jan

Jan Caerels is verhuurspecialist bij Daca Ledscreen & SEO specialist bij WiSEO.

Hij is verantwoordelijk voor klantondersteuning, technisch onderhoud, installatie ter plaats & (online) marketing. Een beetje vanalles dus.

Hij studeerde Handelswetenschappen aan de Universiteit Gent en studeerde af met een specialisatie in IT. Daarna volgde hij een postgraduaat Digitale Marketing & Communicatie aan de EHSAL management school. Vooral zijn specialisatie in IT kwam later goed van pas om de schermen te onderhouden en herstellen.

WiSEO

Naast zijn job bij Daca Ledscreen is Jan ook SEO specialist bij WiSEO in Brugge. Hij zorgt ervoor dat klanten online beter zichtbaar zijn in zoekmachines als Google.

Hij helpt onder andere klanten als ALDI, Confederatie Bouw, Visit Bruges Convention Bureau, Pasar & Sitemanager. Elk project is anders, en dat is het prettigste aan zijn job bij WiSEO. Zo wil Visit Bruges Convention Bureau de stad Brugge promoten als congresstad en geeft het gratis advies aan organisatoren om congressen te organiseren. Anderzijds is het ALDI haar doel om het grote aanbod aan verse producten te promoten. Sitemanager wil met haar Connect-platform Vlaamse ondernemers in contact stellen met webdesign bureaus om hun website te laten maken. Daarnaast wil het ondernemers informeren over de kosten van een website. Voor Hortinno werd er heel wat advies voor azalea's uitgewerkt, zoals een gids om azalea's te verzorgen.Kortom: heel veel variatie dus. Net zoals er veel variatie bij Daca Ledscreen is.


Sitesfy

In bijberoep is Jan webdesigner bij Sitesfy. Sitesfy staat voor "websites that satisfy users". Bij het design van de website is er in het bijzonder aandacht voor vindbaarheid in zoekmachines (SEO), gebruiksvriendelijkheid en conversie optimalisatie. Dat laatste houdt in dat de website zo opgezet wordt zoveel mogelijk bezoekers ook werkelijk klant worden.


Andere projecten

Jan heeft naast Daca Ledscreen nog andere projecten, zoals een webshop voor zwembadjes & een website waar je kerstballen kopen kan.

Advies over LED schermen