Gratis offerte

Jan Caerels

Jan Caerels

Over Jan

Jan Caerels is verhuurspecialist bij Daca Ledscreen & SEO specialist bij WiSEO.

Hij is verantwoordelijk voor klantondersteuning, technisch onderhoud, installatie ter plaats & (online) marketing. Een beetje vanalles dus.

Hij studeerde Handelswetenschappen aan de Universiteit Gent en studeerde af met een specialisatie in IT. Daarna volgde hij een postgraduaat Digitale Marketing & Communicatie aan de EHSAL management school. Vooral zijn specialisatie in IT kwam later goed van pas om de schermen te onderhouden en herstellen.

WiSEO

Naast zijn job bij Daca Ledscreen is Jan ook SEO specialist bij WiSEO in Brugge. Hij zorgt ervoor dat klanten online beter zichtbaar zijn in zoekmachines als Google.

Onder zijn vleugels zitten vrij gevarieerde projecten. Voor Hortinno (veredelaar van planten) was de uitdaging om hun advies voor azalea's goed vindbaar te maken, zoals hun gids om azalea's te verzorgen.

Voor de VRT werkt Jan o.a. op het video- en luisterplatform VRT MAX, de nieuwswebsite VRT NWS, en sportwebsite Sporza.

DreamLand is een typisch voorbeeld van E-commerce SEO, waarbij zowel content & als technische SEO komt kijken.


Sitesfy

In bijberoep is Jan webdesigner bij Sitesfy. Sitesfy staat voor "websites that satisfy users". Bij het design van de website is er in het bijzonder aandacht voor vindbaarheid in zoekmachines (SEO), gebruiksvriendelijkheid en conversie optimalisatie. Dat laatste houdt in dat de website zo opgezet wordt zoveel mogelijk bezoekers ook werkelijk klant worden.


Andere projecten

Jan heeft naast Daca Ledscreen nog andere projecten, zoals een website waar je kerstballen kopen kan. Een ander recent project is SEO Peeps, een online game voor SEO specialisten waar je 20 mensen uit de SEO community moet zoeken door verborgen zoekwoorden te ontdekken.

Advies over LED schermen