Gratis offerte

Een LED scherm huren in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

Daca Ledscreen verhuurt zijn mobiel LED scherm over heel Vlaanderen. Standaard plaatst Daca meestal in West-Vlaanderen. Maar sinds kort kunt u ons ledscherm over heel Vlaanderen spotten! Niet zomaar een LED scherm, maar een LED scherm op een oude Mercedes oldtimer. Uniek in de streek – u wordt twee keer gezien: én het LED scherm valt op, en de krasse oldtimer! Voor verdere afstanden kunt u sinds kort dus ook aankloppen bij ons, hiervoor maken wij een pakket op maat van uw bedrijf.

LED scherm aan de kust of tijdens de Ronde Van Vlaanderen

Met onze actieradius voor de verhuur van onze schermen coveren we nagenoeg gans Vlaanderen. Kortom, voor evenementen in de regio Tielt, Torhout, Roeselare, Brugge en ommeland, Kortrijk, de Westhoek (Ieper, Veurne), of tot aan de kust (Oostende, Blankenberge, Knokke) kunt u bij ons terecht om onze oldtimer met LED scherm te huren.

In Oost-Vlaanderen nemen we de Leiestreek mee, over Deinze tot in Gent, tot de Vlaamse Ardennen (Oudenaarde) - hét actiegebied voor iedereen die reclame wil maken rond De Ronde Van Vlaanderen - of zelfs tot in het Meetjesland (Eeklo, Maldegem, …).

De LED screen plaatsen in Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen kunt u zeker ook, maar dan brengen we deze via onze aanhanger ter plaatse. Daarvoor maken wij een pakket op maat van uw bedrijf zodat u steeds verzekerd bent van de beste prijs.

Een ledscreen huren voor elk evenement

Bekijk maar eens de evenementenkalender van West-Vlaanderen: u vindt er vast inspiratie om uit te pakken met uw reclameboodschap op een van de vele stoeten, tentoonstellingen, festivals, concerten, sportmanifestaties.

Ook in Oost-Vlaanderen staat de evenementenkalender bol van de gelegenheden om op in te spelen met een boodschap op ledscreen. Een ledscreen huren en ergens posteren in het actiegebied van een van de Vlaamse wielerklassiekers: als dat geen goed idee is!

We zijn een regio van wielerwedstrijden voor nieuwelingen tot profs, kermissen, braderieën, wijkfeesten, stadsfestivals, voetbalwedstrijden van klein tot groot. Daarvoor komen de mensen buiten. Zorg dat u er bij bent met een aangepaste boodschap op ledscreen. U zorgt voor de boodschap, wij brengen die vervolgens op de juiste plaats: waar er volk is!

Daca Ledscreen huren?
Contacteer ons via info@daca-ledscreen.be of telefonisch via Jan Caerels op 0478 99 28 97 of Pieter Caerels op 0496 29 64 55

Waar vind je ons

Daca Ledscreen
Zeswegestraat 41
8750 Zwevezele

info@daca-ledscreen.be

Jan Caerels:
0478 99 28 97

Pieter Caerels:
0496 29 64 55