Gratis offerte

Een mobiel ledscherm: altijd inzetbaar

Daca Ledscreen biedt een mobiel LED scherm op een klassieke Mercedes Oldtimer, een constructie die altijd en overal inzetbaar is. Uiteraard door de unieke montage op een verrijdbare drager, maar ook door de kwaliteit van de led-technologie.

 

  • daca-6.jpg
  • LED scherm

Wat maakt een ledscherm zo speciaal?

Led is een afkorting die staat voor light emitting diode. Daarmee worden al veel troeven aangestipt: de led-technologie is een reclamemedium dat licht geeft. En dus al dag en nacht inzetbaar. De lichtsterkte van het ledscherm past zich automatisch aan aan de omgevingslichtsterkte, m.a.w. bij fel zonlicht zal het ledscherm feller branden, terwijl 's avonds het licht dimt om niet te verblinden. De levensduur en rendement van leds is danig optimaal geworden dat ze als lichtkrant echt hun plaats naast de neonreclames hebben ingenomen. Mede ook door het laag stroomverbruik van de diode, de redelijk eenvoudige productie en montage.

Daarnaast zijn onze schermen ook uitgerust met een systeem voor aansturing op afstand. Dit heeft meerdere voordelen: niet alleen wordt zo de presentatie veel sneller aangepast, maar het laat ook toe om tijdens een boeking last-minute wijzigingen door te voeren. Dit in contrast met borden, flyers, spandoeken,... waarbij de opmaak blijvend is.

En uiteraard troeft het ledscherm ook de andere klassieke reclamedragers af door het feit dat er op het ledscherm bewegende boodschappen kunnen worden getoond. Over die boodschap en de weergave ervan moet wel even nagedacht worden zodat alles mooi tot uiting komt. Maar daar is Daca Ledscreen zeer beslagen in: ervaring troef met het samenstellen van perfect leesbare slides mét impact. Beweging grijpt de aandacht! Contrasterende beelden en kleuren vallen op! Uw reclame wordt geoptimaliseerd door ons team. Dat is échter nog niet alles. Daca Ledscreen maakt ook zelf uw presentatie op & deze opmaak is inbegrepen in de prijs. Tot slot stippen we nog even een heel bijzonder gebruik aan….

Ledscherm huren voor Live Beeld zoals een match voetbal van de Rode Duivels?

Het reclamescherm van Daca Ledscreen wordt meestal voor een periode van een aantal weken verhuurd, maar voor unieke sportgelegenheden waarvoor veel volk op de been komt, rijden we ook tot bij u toe om dié wielerklassieker op scherm te vertonen of om dé cruciale match van de Rode Duivels te vertonen. Veel volk, een hapje en een drankje erbij, en u heeft de investering in het scherm zo terugverdiend. Voordeel: we tuffen overal naartoe en vinden nogal snel een plaatsje met onze mobiel, ook waar een opstelling anders moeilijk zou zijn.

Daca Ledscreen huren?
Contacteer ons via info@daca-ledscreen.be of telefonisch via Jan Caerels op 0478 99 28 97 of Pieter Caerels op 0496 29 64 55.

Waar vind je ons

Daca Ledscreen
Zeswegestraat 41
8750 Zwevezele

info@daca-ledscreen.be

Jan Caerels:
0478 99 28 97

Pieter Caerels:
0496 29 64 55