Gratis offerte

Het Daca Ledscreen-team

Ontdek ons team

In 2013 - toen nog als studenten - begonnen Pieter Caerels & Jan Caerels samen Daca Ledscreen: een klein West-Vlaams bedrijf dat specialiseert in de verhuur van mobiele LED schermen en displays. Bedrijven en evenementen kunnen deze schermen inzetten voor publiciteit (opendeuren, sponsoring, ...) of live streaming (zoals het WK voetbal). Ondertussen is het bedrijf een gekende speler met 2 grote LED schermen in aanbod, waarvan één gemonteerd op een Mercedes oldtimer en één budgettaire optie op aanhanger. De aanpak is ook door de jaren heen gegroeid: we gaan amper meteen offerte opmaken en daarmee klaar. Bij Daca Ledscreen vragen we altijd waarvoor je het scherm wil gebruiken, welke omvang en kwaliteit je verwacht, etc. Op basis van je budget doen we dan het beste voorstel.

Interesse om jouw zichtbaarheid te vergroten met een groot LED scherm? Geef een seintje!

Jan Caerels

Jan Caerels

Over Jan

Jan houdt zich vooral bezig met sales, klantondersteuning, technisch onderhoud, installatie ter plaats & (online) marketing. Een beetje vanalles dus.

Hij studeerde Handelswetenschappen aan de Universiteit Gent en studeerde af met een specialisatie in IT. Daarna volgde hij een postgraduaat Digitale Marketing & Communicatie aan de EHSAL management school. Vooral zijn specialisatie in IT kwam later goed van pas om de schermen te onderhouden en herstellen. Naast zijn job bij Daca Ledscreen is Jan ook SEO specialist bij WiSEO in Brugge. Hij zorgt ervoor dat klanten online beter zichtbaar zijn in zoekmachines als Google.


Pieter Caerels

Pieter Caerels

Over Pieter

Pieter is verantwoordelijk voor het visueel ontwerp van de LED reclames, ondersteuning op afstand en administratie.

Hij studeerde Bouw in Aalst aan de Odisee Hogeschool (KULeuven Associatie), alsook Industrieel Ingenieur Bouw aan de KULeuven. Naast zijn functie bij Daca Ledscreen is hij Industrieel Ingenieur bij het familiebedrijf Caerels Woonklaar. Zijn expertise focust op bouwen, verbouwen en vloeren met aandacht voor het E-peil en BEN-woningen.