Gratis offerte

Het Daca Ledscreen-team

Ontdek ons team

In 2013 - toen nog als studenten - begonnen Pieter Caerels & Jan Caerels samen Daca Ledscreen: een klein West-Vlaams bedrijf dat specialiseert in de verhuur van mobiele LED schermen en displays. Bedrijven en evenementen kunnen deze schermen inzetten voor publiciteit (opendeuren, sponsoring, ...) of live streaming (zoals het WK voetbal). Ondertussen is het bedrijf een gekende speler met 2 grote LED schermen in aanbod, waarvan één gemonteerd op een Mercedes oldtimer en één budgettaire optie op aanhanger. De aanpak is ook door de jaren heen gegroeid: we gaan amper meteen offerte opmaken en daarmee klaar. Bij Daca Ledscreen vragen we altijd waarvoor je het scherm wil gebruiken, welke omvang en kwaliteit je verwacht, etc. Op basis van je budget doen we dan het beste voorstel.

Interesse om jouw zichtbaarheid te vergroten met een groot LED scherm? Geef een seintje!

Jan Caerels

Jan Caerels

Over Jan

Jan is verantwoordelijk voor klantondersteuning, technisch onderhoud, installatie ter plaats & (online) marketing. Een beetje vanalles dus.

Jan heeft naast Daca Ledscreen nog andere projecten, zoals een webshop voor zwembadjes & een website waar je kerstballen kopen kan.


Pieter Caerels

Pieter Caerels

Over Pieter

Pieter is verantwoordelijk voor het visueel ontwerp van de LED reclames, ondersteuning op afstand en administratie.

Hij studeerde Bouw in Aalst aan de Odisee Hogeschool (KULeuven Associatie), alsook Industrieel Ingenieur Bouw aan de KULeuven. Naast zijn functie bij Daca Ledscreen is hij Industrieel Ingenieur bij het familiebedrijf Caerels Woonklaar. Zijn expertise focust op bouwen, verbouwen en vloeren met aandacht voor het E-peil en BEN-woningen.

Advies over LED schermen